4 Haziran 2009 Perşembe

Çarşı

90 dakika bağırma konusunda bu sene epey gelişme göstersek de yine de çok iyi değiliz, pankartlarımız 10 numara olsa da onları her maç taşıma vs. konusunda biraz üşengeç olduğumuzdan, görsellik açısından yetersiz olduğumuzu düşünüyorum, deplasman konusunda uzak ara bir numarayız o ayrı ama bugün yaşadıklarımız bizim neden farklı olduğumuzu ortaya koyuyor.
Kongre öncesi yaşadıklarımız az çok aşağıda yazıyor, seçimlerden önce Çarşı olarak bir konuşma yapıldı, konuşmadan kısa bir bölümü aktarıyorum.

"Evet bugün burada bir yönetim kuruluyor ve inşallah aşık olduğumuz renklerimizi en iyi şekilde temsil ederek,play offta kapısından döndüğümüz Süper lige bu sefer şampiyon olarak çıkmamızı sağlayacak icraatlara imza atacak.
Ancak başkanımıza ve yöneticilerimize bir şeyi hatırlatmak isteriz;
Karşıyaka Spor Kulübünde yönetici olmak yalnızca koltuk işgal etmek veya gazetelerde boy göstermek değildir.
Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi;
Armasında Atatürk'ün layık gördüğü ay yıldızı taşıyan 100 yıllık bir kulübü,
Zühtü IŞIL,Bombacı Ali Çavuş,Gode Cengiz,Erol ÖZIŞIKÇILAR gibi büyük Karşıyakalıları,
Kulübüne karşılıksız olarak 50 yıldır maddi manevi destek veren Selçuk YAŞAR gibi bir efsaneyi,
ve tabii ki kulübüne aşık biz taraftarları temsil etmektedir.
Bu gün burada seçilecek yönetim,görev süresi boyunca neleri temsil ettiğini bilmeli ve Karşıyaka Taraftarının yalnızca tribünde tezahürat yapan bir topluluk olmadığını,kulübü başarılı olsun diye yeri geldiğinde amigo,yeri geldiğinde yönetici,yeri geldiğinde başkan gibi hareket edebilen bir taraftar olduğunu unutmamalıdır."

Bu uyarılarla dolu yönetim, her zaman lafta kalan "kulübün gerçek sahibi taraftardır" kilişesinin bir taraftar grubunun onurlu duruşuyla istenirse gerçek olabileceğini göstermektedir. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder