7 Mayıs 2009 Perşembe

Haydi Kaf Kaf

Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Karşıyaka Çarşı Grubu olarak Kulübümüze maddi destek sağlamak amacıyla yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz.

Karşıyaka Taraftarlar Derneği ve Karşıyaka Çarşı Grubu olarak 5 er bin TL bağış yaparak ilk adımı toplam 10.000 TL yatırarak bizler başlatıyoruz.

Karşıyakalıyım diyen, Karşıyakamızı layık olduğu en güzel yerlerde görmek isteyen herkesin, iş adamlarının, Esnafın, taraftarın, herkesin taşın altına elini sokma zamanı gelmiştir.

Yardım 2 şekilde yapılabiliyor. Vereceğimiz Banka hesabına ve Derneğimize gelerek elden..

Banka hesap bilgileri:

Şube Kodu: 803 (Yapı Kredi Karşıyaka Yalı Şubesi )

Hesap No: 81361877 (Karşıyaka Taraftarlar Derneği Hesabı)

Bu hesaba başka bir bankadan EFT, herhangibir yapı kredi hesabından havale yapabilirsiniz. Ayrıca Yapı Kredi yalı şebesine gelerek bankamatiklerden kartsız işlem ile sıra beklemeden para yatırma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bağış yapan herkese Karşıyaka Spor Kulübü Bağış Makbuzu verilecektir. Elden Derneğimize gelerek bağış yapanlara da aynı şekilde Kulübümüzün makbuzu verilecektir.

Bağış yapan herkesin Yeni asır gazetesinde ve Karşıyaka Sitelerinde güncellenerek isimleri yazılacaktır.

Artık icraat zamanıdır. Herkesin özellikle Karşıyakalı İşadamlarının, Esnafın, Kurumların, Vakıfların kısacası Karşıyakayı Seven herkesin bu kampanyaya katılması gerekiyor.

Başka Karşıyaka Yok!

(Derneğimiz İskelenin Anıta doğru çaprazında yerde fıstığın 3. katıdır.

Başka bir tarif ile derneğimiz çarşıdan iskeleye doğru çıkarken solda Öğretmen evinin yanında Yerde fıstık isimli barın 3. katıdır. Tabelamız vardır. Rahatlıkla görebilirsiniz.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder