20 Haziran 2009 Cumartesi

Ferguson Çıkmazı

Tevez (siz beşiktaş aldı, alıyor alacak diyenlere inanmayın) 5 yıllık kontratı - kulübün en yüksek kazanan oyuncularından biri yapacak olan 5 yıllık bir kontrat - kabul etmeyip muhtemelen şehrin mavilerine doğru yol alıyorken, Ronaldo gitmişken, Giggs, Scholes, Van Der Sar, Neville muhtemelen son sezonlarındayken Ferguson'u zor günler bekliyor.

Alex Ferguson'un takımın üzerinde değiştireceği bu 3. jenerasyonu olacak, değiştirmesini izlemek zevkli. Genç yetenekler Macheda ve Welbeck takımda iyiden iyiye yer alacaklardır, bu sene onlar gibi az süre alacak olan bir kaç yetenek daha izleyebiliriz. Yine Nani ve Anderson'un hakettikleri süreyi alıp kırmızı şeytanların iskeletinin temelini oluşturacağını söyleyebiliriz.

Şimdi Manchester United'ın alması gereken 2 oyuncu var, hem Ronaldo'nun yerini kapatacaklar, hem de Berbatov geçen sene bu kadar kötüyken Tevez'in yerini, bunun yanında hem şampiyonluğa koşarken hem de 2011 için hazırlık yapacaklar. Alex Ferguson'u sırf bunu uğraşırken ve muhtemelen başarırken seyretmek muhteşem olacak.Zaten takım en sansasyonel oyuncularını kaybedip hala güven veriyorsa ve bir kriz göstermiyorsa ufukta, ManUtd'ın ne kadar büyük ve iyi yönetilen bir kulüp olduğunu görebiliyoruz.

Ribery, Hatem Ben Arfa ve Karim Benzama'dan ManUtd taraftarlarının konuştuğu isimler ama benim dikkat çekmek istediğim konu official sitelerindeki scouting bölümü, muhteşem ötesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder